Maturitní zkoušky více
MENU více

Brána vědění otevřená: příležitost pro žáky s ambicí dělat vědu na univerzitě

Publikováno: 25. 6. 2014

Naše škola dostala atraktivní možností zapojení žáků do projektu BRAVO II. Tento projekt se týká spolupráce čtyř fakult Univerzity Pardubice a středních škol Pardubického kraje.

Na fakultách chemicko-technologické, dopravní, zdravotnických studií a ekonomicko-správní bude v příštím školním roce vytvořeno 37 míst pro středoškoláky. Tato místa jsou rozdělena mezi tyto fakulty a žákům bude v rámci tohoto projektu umožněn výzkum na určitá témata.

Žáci středních škol by měli v příštím školním roce vykonávat činnost na těchto fakultách pod odborným vedením tzv. mentorů a mentorů juniorů a výsledkem jejich snažení by měla být vědecká práce, kterou lze použít jako velmi kvalitní práci do soutěže Středoškolská odborná činnost. Na závěr projektu se všechny práce budou prezentovat na konferenci, která by měla proběhnout ve druhé polovině března 2015.

Podrobnosti najdete zde: Brána vědě/ní otevřená II

Pokud vás nabídka zaujala, kontaktujte do konce tohoto školního roku, tedy do 27. 6. 2014, příslušné vyučující odborných předmětů nebo se ozvěte na pracovní email autora tohoto textu:
v…@gypce.cz.

Omlouvám se za nepříjemně krátkou dobu, kdy můžete reagovat, text však zveřejňuji prakticky obratem po doručení.

zveřejnil: Milan Volejník

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.