Maturitní zkoušky více
MENU více

Máme rádi Pardubice: Soutěž pro kreativní studenty

Publikováno: 7. 10. 2014

Mame_radi_Pardubice

Kreativní soutěž pro studenty s názvem „Máme rádi Pardubice!“ je určena žákům II. stupně ZŠ a studentům SŠ a VŠ. Hlavními cíli soutěže je jednak podpora tvůrčího myšlení a zároveň posílení identifikace dětí a mladých lidí s naším městem. Úkolem žáků je vymyslet projekt (s využitím např. sociálních sítí a nových médií, prostřednictvím komunitních akcí apod.), který by řešil otázky typu: jak zlepšit pozitivní vnímání Pardubic, jak do našeho města přilákat návštěvníky apod., a při tom stavěl na tom, co je v Pardubicích jedinečné, čím se jiná města nemohou pochlubit.

Přihlásit do soutěže se může celá třída, nebo třeba několikačlenný tým či jednotlivec. Vyplněnou přihlášku je třeba zaslat do 17. 10. 2014 (termín oproti přihlášce lehce posunut) na kontakt uvedený v přihlášce, termín pro odeslání hotového projektu je 28. 11. 2014.

Vítězný tým získá zážitkový den pro celou třídu v Lanovém centru na Cihelně (v ceně velký okruh, bungee trampolína a občerstvení pro všechny), pro ostatní oceněné soutěžící pak jsou připraveny věcné ceny.

více: plakát soutěže Máme rádi Pardubice (včetně přihlášky)

Jana Fiedlerová
oddělení kultury a cestovního ruchu, odbor školství, kultury a sportu, Magistrát města Pardubic

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.