Maturitní zkoušky více
MENU více

Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014

Publikováno: 16. 10. 2012

Jednotné přijímací zkoušky se budou konat na středních školách zřizovaných Pardubickým krajem, které budou pro školní rok 2013/2014 přijímat žáky do oborů vzdělání ukončovaných maturitní zkouškou. Výjimkou jsou obory vzdělání, které mají v RVP stanoveno, že součástí přijímacího řízení je talentová zkouška (obory skupiny 82 Umění a užité umění a obor Gymnázium se sportovní přípravou).

Uchazeči budou ke vzdělávání přijímáni na základě přijímacích zkoušek ve všech kolech přijímacího řízení. Přijímací zkoušky budou jednotné.

Pro čtyřleté obory vzdělání budou mít formu písemných testů z českého jazyka, matematiky a obecných studijních předpokladů.

Uchazeči o studium v osmiletých gymnáziích budou konat test z obecných studijních předpokladů.

Na středních školách zřizovaných Pardubickým krajem se budou konat jednotné přijímací zkoušky pro školní rok 2013/2014.

Pro čtyřleté obory vzdělání budou mít formu písemných testů z českého jazyka, matematiky a obecných studijních předpokladů. Uchazeči o studium v osmiletých gymnáziích budou konat test z obecných studijních předpokladů. Dodavatelem testů bude společnost SCIO.

Více informací o podobě, obsahu a náročnosti testů u  přijímacích zkoušek se můžete dozvědět na internetových stránkách www.scio.cz společnosti Scio, která tyto testy pro naši školu zabezpečuje.

Přijímací zkoušky nanečisto se budou na naší škole konat v pátek 15. 3. 2013.

Na tyto zkoušky se můžete přihlásit na Dni otevřených dveří v pondělí  10. 12. 2012. Přihlásit na zkoušky nanečisto se můžete i jakýkoli jiný pracovní den na ekonomickém oddělení školy. Cena testů je pro čtyřleté studium 102,-Kč a pro osmileté studium 71,-Kč . Tyto testy můžete zaplatit hotově na ekonomickém oddělení naší školy.

více…

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.