Maturitní zkoušky více
MENU více

pIšQworky – školní kolo

Publikováno: 12. 10. 2012

Dne 10. října se konalo školní turnaj v pIšQworkách, ve kterém se hrálo jak o věcné ceny (např. 8G flash disk), tak i o umístění do tří školních týmu, které budou reprezentovat naši školu v dalších kolech. Turnaj už i na této úrovni byl pod záštitou Student Cyber games a Centropenu. Nikdo neodešel z turnaje s prázdnou, ať už jste vypadli na konci nebo hned ze základní skupiny. Každý obdržel originální pero od centropenu, a ti, co postoupili ze základních skupin, dostali pera obou barev (červené a modré).

Třicet dva nejlepších se mohlo seznámit s bitevními arénami, které jsou oficiální pro vyšší soutěže a bojovali na nich na kolečko a křížek. Od šestnáctého místa hráči odcházeli s věcnou cenou a v případě patnácti z nich i s umístěním v jednom ze tří týmů. Někteří to brali jako otázku cti a přemýšleli nad každým možným tahem. Problém byl, když se nám v turnaji potkali tito dva  hráči a kvůli složitému systému double K.O. se nám turnaj v jednom křídle nesmírně zpomalil. Z důvodu časového presu a následného nuceného opuštění školní budovy se dokonce turnaj dohrával, za přísného dozoru rozhodčích, před budovou školy. Nelítostné podmínky (např. zima, vítr odfukující papíry a podobné) vyváděli z rovnováhy finálovou čtveřici, která odmítla turnaj přerušit a zůstala statečná a odhodlaná až do konce.

V 17 40 začal finálový zápas o první místo, ale rozhodčí kvůli svědomité přípravě a pečlivým přípravám do školy ( tak připravit batoh a nachystat svačinku prostě před večerníčkem stihnout musíte) opustili finálovou dvojici, dali ji svá čísla a odjeli domů. V čase 18 41 mi na můj mobil přišla sms, že konečným vítězem se stal pan Šustek, na druhém místě se umístil pan Nešpůrek a o třetí místo se zatím dělí pan Kukla a pan Stavrovský, kteří svůj zápas neodehráli kvůli časové vytíženosti obou z nich.

Zapsal: Pavel Theodor, 7.B

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.