Maturitní zkoušky více
MENU více

Reportáž z Gargana: úterý, středa, čtvrtek

Publikováno: 24. 5. 2013

úterý

V úterý začal den k našemu zklamání deštivě.  Sluníčka jsme se  nedočkali. Zprávou dne tedy je jen to, že první skupinka studentů ze 7.B vyrazila na výlet do Forresta Umbra.

středa

Středeční ráno nebylo k naší radosti deštivé, ale zato foukal vítr rychlostí 100 km/h, dle slov pana učitele Holešínského.

 

Zvětšit mapu

Moře bylo velmi rozbouřené, paní učitelka Pačovská “vyvěsila“ černou vlajku, která nám zakazovala se koupat.

V 8:30 vyrazila druhá skupina studentů na výlet do Forresta Umbra na jeepu.

Celou dobu nás provázel česky mluvící Ital Gianni. Byla s ním neskutečná zábava a výlet nám přišel naprosto perfektní i přesto, že nás v průběhu zasáhly dešťové přeháňky a my jsme jako parta odvážlivců vezoucí se na střeše zmokli. Zdejší příroda nás uchvátila.

Po našem návratu se o polední siestě konala narozeninová párty dvou našich spolužaček – Adély Brachtlové (18)  a Martiny Hybnerové (19). Všichni účastníci kurzu ze třídy 3.F a pedagogický sbor se sesedli a oslavili jsme narozeniny holek společně a s dobrým pohoštěním. Zbytek dne nám počasí opět nepřálo, a tak jsme měli „volnou zábavu“, večer jela další skupina na noční Forrestu.

 

čtvrtek

Na čtvrtek jsme se mnozí těšili, protože ráno byl v plánu výlet do města lásky Vica na zdejší čtvrteční trhy.

Když jsme vylezli z apartmánů, bylo nám jasné, že se těšíme zbytečně, jelikož nám počasí (nečekaně) nepřálo. Mnozí z nás byli zklamaní, protože spoléhali, že zde nakoupí dárečky pro své blízké.

V poledne přestalo pršet, a tak jsme se rozhodli této vzácné chvilky využít a šli jsme si zahrát softbal. S pár menšími úrazy jsme si odpoledne užili. Poté jsme měli volno až do večera, který trávíme smažením palačinek. Kuchyni jsme nechaly klukům, ale výsledek stojí za to!

PS: Fotografie k tomuto článku jsou někde na cestě, pakety s obrázky zdrželo mizerné wifi připojení kdesi na mořském pobřeží jižní Itálie. Asi moc silný vítr :-).

PPS: V neděli 26. 5. 2013 doplněna i fotogalerie.

text: dívčí část sportovního kurzu

předchozí text z Gargana…

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.