Maturitní zkoušky více
MENU více

Gargano podruhé: První reportáž tříd 7.A a 3.H

Publikováno: 26. 5. 2013

Více než 1 600 km kilometrů cesty na jih úspěšně přežili i studenti ze tříd 7. A a 3. H. Letošní sportovní kurz č. 2 začíná. Frekventanti tohoto kurzu také nalezli připojení k těm internetům a díky jejich ochotě můžeme číst jejich zprávičky psané na mořském pobřeží a kochat se fotografiemi prosycenými pískem a slanou vodou…

Pátek- sobota

Cesta vypadala velmi nadějně. Po neskutečných 4-6 hodinách jsme dojeli do Rakouska, kde jsme se při pohledu na sníh ujistili o tom, že jedeme správným směrem na jih. Z bílé Šedivé všichni zešedivěli a těšili se na propršený týden.

gargano_01 May. 29 11.04

Po ubytování jsme nadšeně běželi do moře, které nás při svých 15°C zchladilo. Při večeření „rajské“ omáčky jsme v dobrém zavzpomínali na školní jídelnu. Po večerce jsme na pokojích nebyli sami, společnost nám dělalo hejno much.

Neděle

Po snídani proběhla volba dopoledních aktivit. Během fitness chvilky bylo možno zahlédnout v davu dam také tři pány. V poledne jsme v duchu italské siesty odpočívali u bazénu, kde se nemálo studentů „opálilo“ do podoby spařeného prasete.

V odpoledních hodinách proběhla 2 nevídaná softballová utkání. Po zápasech 10:0 a 1:0 druhý z týmu neměl již chuť na pokračování. Po večeři se studenti vydali do nedalekého města Rodi Garganico.

I. Karafiátová, J. Doleček

předpověď pro Gargano na dny 27. – 30. 5. 2013
zdroj: http://www.accuweather.com

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.