Maturitní zkoušky více
MENU více

Prezentiáda: Radek Horáček a Matěj Prokop druzí v kraji

Publikováno: 12. 4. 2015
V gymnáziu Mozartova v Pardubicích proběhlo v pátek 10. dubna 2015 krajské kolo Prezentiády. Z našeho gymnázia se letos do soutěže zapojili jen studenti nižšího gymnázia. Statečnými borci byli Radek Horáček a Matěj Prokop  ze 3.B.


Naprosto suverénní výkon podalo družstvo ze ZŠ Litomyšl. Podle poroty byli žáci z litomyšlské základky lepší než všechna družstva z vyšších gymnázií.

Souboj o pomyslné celkové vítězství se tak stal duelem týmu z našeho nižšího gymnázia a týmem ze ZŠ v Litomyšli. V kategorie žáků ZŠ a nižších gymnázií se naši reprezentanti umístili na krásném 2. místě k čemuž jim gratuluji.

V porotě mimo jiné usedl pedagog našeho gymnázia RNDr. Josef Rak, PhD. a naše nedávná absolventka Adéla Šrutová, která krajské kolo organizovala. Družstvo kluků z našeho gymnázia také doprovázela a celé dopoledne jim „vlévala“ pozitivní energii do žil jejich vyučující informatiky, Mgr. Kateřina Nováková.

Chci také velmi poděkovat naší absolventce Adéle Šrutové, který mi dala tu možnost, abych mohl jak krajské kolo v Pardubicích na „Mozarťáku“, tak v Hradci Králové na univerzitě moderovat a mohl jsem si tak vyzkoušet něco nového a užitečného pro moji budoucnost.

Jan Pokorný, 5.B
foto: Jan Pokorný,  foto č. 4: Josef Rak

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.