Přípravné kurzy pro uchazeče více
MENU více

Sinice a řasy v potravě člověka

Publikováno: 07. 04. 2016

Málo známý je fakt, že pojídání řas a sinic je staré jako lidstvo samo. Jak se k této složce potravy stavěly různé kultury a společenské vrstvy po celém světě, v čem našemu zdraví mohou prospět, a jak a proč si na nich pochutnat dnes, to vše se studenti 1. F, H a 5. A, B dověděli v přednášce s drobnými praktickými ukázkami díky přednášející RNDr. Olze Lepšové, Ph.D. z Přírodovědecké fakulty JU České Budějovice, která se díky spolupráci našeho gymnázia s touto fakultou uskutečnila 5. 4. 2016.

Daniela Pražanová, foto Daniel Dvořáček, 5.B

Kategorie:

Ze života školy
více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Nebo zkuste Google

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.