Maturitní zkoušky více
MENU více

Program pobytu francouzských studentů v Pardubicích

Publikováno: 10. 10. 2016

úterý 11. října

  • Češi jdou na oběd po 5. vyuč. hod., očekávají příjezd Francouzů ve vestibulu školy
  • Příjezd mezi 13:00-14:00
  • Prohlídka školy (skupinky 4 žáků), teambuilding
  • Odjezd do rodin nejpozději v 15:00

  • Poté program s hostitelskou rodinou

středa 12. října

  • Sraz v 7:50 v učebně 110
  • Francouzi 1. – 4. vyuč. hod. účast v hodinách + návštěva firmy Perník Jánoš
  • oběd ve školní jídelně
  • Češi jsou 1.- 4. vyuč. hod. ve své výuce, poté jdou na oběd s korespondenty
  • odpoledne program v Pardubicích, návštěva sportovní hokejové haly Češi + Francouzi
  • plánovaný odchod do rodin v 15:00
  • Poté program s hostitelskou rodinou

čtvrtek 13. října 

  • Sraz před školou v 7:15
  • Exkurze do Prahy pouze Francouzi, Češi jsou ve výuce celý den
  • Obědový balíček od hostitelské rodiny s sebou!
  • Pravděpodobný návrat v 19:00 ke škole
  • Poté program s hostitelskou rodinou

pátek 14. října

  • Sraz v 7:50 ve vestibulu školy
  • Odjezd na zámek Žleby Francouzi + přihlášení Češi
  • Návrat do školy, oběd ve školní jídelně
  • Po obědě práce na projektu
  • Předpokládaný odchod do rodin v 14:30
  • Poté program s hostitelskou rodinou

sobota 15. října

  • Program s rodinou

neděle 16. října

  • Program s rodinou

pondělí 17. října

  • Sraz v 8:00 ve vestibulu školy Francouzi + přihlášení Češi
  • Exkurze do Terezína

Obědový balíček od hostitelské rodiny s sebou!

  • Pravděpodobný návrat v 17:00 ke škole
  • Poté program s hostitelskou rodinou

úterý 18. října

  • Sraz v 7:30
  • Odjezd v 8:00-8:30 od budovy školy.
  • Balíček na cestu (oběd+večeře+snídaně) od hostitelské rodiny s sebou!

Přemysl Machatý

Kategorie:

Partnerské školy
více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.