Maturitní zkoušky více
MENU více

Nadace ČEZ předala studentům novou učebnu matematiky

Publikováno: 11. 11. 2016

Ve středu 9. 11. 2016 se přijeli podívat zástupci Nadace ČEZ na novou učebnu matematiky, kterou jsme vybudovali právě s podporou grantového programu Nadace ČEZ, který probíhá už šest let. Při této příležitosti jsme oficiálně učebnu předali do užívání našim studentům.

V červnu 2016 jsme dostali od nadace šek na 200 000,-Kč a celou tuto částku plus další prostředky školy jsme věnovali na vybudování nové učebny matematiky. Zde bych chtěl poděkovat zástupkyni ředitele paní Mgr. Janě Herudkové, která věnovala mnoho času a úsilí tomu, aby se tento projekt z velké části realizoval už o prázdninách.

Na slavnostní předání této učebny se přijel podívat i zástupce firmy ČEZ pan Ing. Pavel Puff. Při této příležitosti mluvil o cílech skupiny ČEZ. Jedním z těchto cílů je právě pomoc učitelům středních škol s výukou technických předmětů.

Já osobně si nejvíce cením faktu, že finanční dar jsme dostali především proto, že naši žáci jsou dlouhodobě úspěšní při řešení matematických a fyzikálních olympiád.

Mgr. Luděk Burian, ředitel školy

foto: Díky nadaným studentům a Skupině ČEZ má Gymnázium Pardubice, Dašická novou technickou učebnu v hodnotě 200 tisíc korun

Kategorie:

Ze života školy
více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.