Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
Zřizovatelem školy je
Pardubický kraj
facebook
facebook
instagram
facebook
facebook
facebook
vice
domu
menu
hledani
// Google Analytics vlozil MV // end of Google Analytics vlozil MV

Od 1. 9. 2019 dochází ke změně ceny oběda

Z důvodu zvýšení cen potravin jsme i my nuceni zvýšit cenu za obědy ve školní jídelně. Cena se zvýší od nového školního roku 2019/2020.

Nové ceny:

  • žáci 11 let až 14 let: 680 Kč (1 oběd 34 Kč x 20 dní)
  • žáci 15 let a více: 720 Kč (1 oběd 36 Kč x 20 dní)

Pozor! První platbu je nutno provést tak, aby došla na účet školní jídelny do 25. srpna. U plateb došlých od prvního do posledního dne v měsíci se předpokládá, že jsou to platby na  příští měsíc, proto nebudou za tyto platby automaticky ihned přihlašovány obědy. Pokud chcete přihlásit obědy ještě v daném měsíci, požádejte o to přímo v kanceláři nebo si přihlaste obědy přes internet nebo přihlašovací box v jídelně.

V Pardubicích 6. 5. 2019

Mgr. Luděk Burian, ředitel školy

více: Školní jídelna…

Autorský obsah tohoto webu smíte Šířit — kopírovat, distribuovat a sdělovat dílo veřejnosti za těchto podmínek: Uveďte autora — Máte povinnost uvést údaje o autorovi a tomto díle způsobem, který stanovil autor nebo poskytovatel licence (ne však tak, aby vznikl dojem, že podporují vás nebo způsob, jakým dílo užíváte).Neužívejte dílo komerčně — Toto dílo nesmíte využít pro komerční účely. Nezasahujte do díla — Toto dílo nesmíte pozměňovat, doplňovat, využívat celé nebo částečně v jiných dílech. Vždy uveďte prosím odkaz na původní zdroj vaší citace.

Informace o zpracování osobních údajů

web www.gypce.cz byl založen 25. 3. 2001
© 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018

facelift blueTR (ver.69.0001) 2017
  • Josef Rak (webmaster)
  • Milan Volejník (editor)
Tento web je vytvářen pedagogy i studenty našeho gymnázia.

© Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083, 530 03 Pardubice, Česká republika.

Kontakt:
  • telefon: 466 650 715
  • e-mail: info@gypce.cz
  • web: www.gypce.cz

Správa webu: Přihlásit se




Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.