Maturitní zkoušky více
MENU více

Informace k výměnnému pobytu se španělskou školou Instituto Hispania Cartagena

Publikováno: 19. 12. 2019

Vzhledem k tomu, že je vhodné zakoupit letenky (Pardubice – Alicante a zpět) co nejdříve, abychom se vyhnuli zbytečnému nárůstu ceny, prosíme rodiče účastníků výměnného pobytu o uhrazení částky 5 000 Kč na účet gymnázia. Jako variabilní symbol uveďte číslo žáka (viz platby obědů), do zprávy pro příjemce vyplňte následující: „jméno dítěte, výměnný pobyt Španělsko“.

Bankovní spojení: 41638561/0100

Variabilní symbol: číslo přidělené školní jídelnou

Letecká společnost vystaví cenu pro 27 osob (25 žáků a 2x pedagogický dozor). V krátkém časovém intervalu musí být převedena celková částka za všechny přepravované osoby. Z tohoto důvodu je nutné mít také k dispozici údaje týkající se platného cestovního dokladu, bydliště atd. Dokument ve formátu excel, do kterého zmiňované údaje vyplníte, obdržíte e-mailem. Prosím o jeho vyplnění do 31. 12. 2019 a odeslání na e-mailovou adresu herudkova.jana@gypce.cz.

Částka 5 000 Kč by měla pokrýt náklady na letenku tam a zpět. Zbývající část by byla směřována k uhrazení autobusu z Alicante do Cartageny a zpět. O případném doplatku budeme účastníky a jejich rodiče informovat, jak jen to bude možné.

Termín odletu a příletu je stanoven na 3., popř. 4. týden v září 2020. Přesné datum bude stanoveno podle ceny a počtu disponibilních míst, které nabídne letecká společnost Ryanair. 

Další informace budou předány v první polovině ledna.

Ilona Vašková, Jana Herudková

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.