Maturitní zkoušky více
MENU více

Přednáška exministra spravedlnosti Pospíšila

Publikováno: 18. 2. 2013

V pondělí 18. února 2013 přednášel studentům vyšších ročníků gymnázia ministr spravedlnosti ČR z let 2006 – 2009 a 2010 – 2012 a současný místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR JUDr. Jiří Pospíšil.

Charismatický politik zaujal svou přednáškou dvě stovky studentů převážně maturitních a předmaturitních ročníků.  Žáci mile překvapili bývalého ministra svými kvalifikovanými dotazy. Místopředseda Poslanecké sněmovny proto neváhal investovat téměř celou další hodinu svého času a operativně souhlasil s neplánovaným pokračováním besedy s žáky našeho gymnázia ve sborovně školy. Ocenil tak nejen zájem studentů o společenskovědní problematiku, ale především fundovanost studenty kladených otázek.

Zajímavost:

Jiří Pospíšil je i na Facebooku:)

Milan Volejník

doplněno 19. 2. 2013:

O přednášce Jiřího Pospíšila na našem gymnáziu přinesl informace i regionální tisk. Pro Pardubický deník místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR o besedě na naší škole uvedl:

„Já se snažím pravidelně jezdit po středních školách a absolvuji měsíčně tři až čtyři debaty. Musím říct, že tak dobrou debatu jako tady v Pardubicích už jsem dlouho nezažil. Studenty zajímala celá řada témat, která se dotýkají aktuální politické situace. Často byla zmiňována otázka amnestie, kvalita české politiky, ale také padaly dotazy na konkrétní zákony.“

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.