Maturitní zkoušky více
MENU více

Matěj a Matěj ve vedení SRG

Publikováno: 22. 1. 2019

Dne 21. ledna 2019 proběhla na naší škole volba předsedy a místopředsedy na nové funkční období. Jsou jím Matěj Rychnovský (5. A, předseda SRG) a Matěj Macháček (3. F, místopředseda SRG). A jakou vizi mají oba úspěšní kandidáti?


Matěj Rychnovský

Jmenuji se Matěj Rychnovský a chodím do 5. A. Mezi mé záliby patří jednoznačně sporty, hlavně florbal, a také rád natáčím a upravuji videa. Účastním se spousty mimoškolních soutěží, akcí a přednášek, protože si myslím, že dělání něčeho navíc mě odliší od ostatních a pomůže mi to splnit si svůj celoživotní sen.

Moje vize je taková, že chci odejít z lepší školy, než na kterou jsem přišel. Společnými silami se nám to již úspěšně daří a věřím, že mé zvolení do této funkce je další krok kupředu a pomůže nám všem vybudovat lepší prostředí pro studenty. Dobrým příkladem je již několik let funkční a oblíbená studentská místnost.

Co se týká blízkých plánů, tak jeden z nich je projekt na vybudování odpočinkové plochy na místě současných záhonků a trávy za školou. Současná SRG byla vedena dobře a není pochyb, že odvedla velký kus práce, ale mám za to, že její oživení novými tvářemi s nápaditými projekty bude velkým přínosem. S Matějem se už nějakou dobu znám, navzájem jsme si sedli velmi dobře a věřím, že na škole zanecháme dobré jméno.

Matěj Macháček

Jsem Matěj Macháček ze 3. F. Mám rád sport a většinu volného času trávím atletikou nebo v zimě lyžováním. Mám za to, že Dašák může být skvělá škola, kde bude dobře jak studentům, tak našim učitelům. Je jen potřeba pro to něco udělat. Například studentská místnost je toho krásným příkladem. Je akorát škoda, že velká část z nás není moc ochotná pro Dašák něco udělat.

Mám v hlavně pár nápadu, jak zlepšit veřejný prostor Dašáku. Jsem moc rád, že předsedou je druhý Matěj, který výrazně oživil virtuální veřejný prostor naší školy.

Petr Kučera

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.