Maturitní zkoušky více
MENU více

Třídy 7.B a 3.F zdraví ze slunečné Itálie

Publikováno: 27. 5. 2015

Sportu zdar! Posíláme pár fotek ze slunečného Gargana. Je tu nádherně, a tak nemáme mnoho času na delší psaní. Jdem se koupat a sportovat. Ciao 3.F!
Dolce far niente!

Eliška Horníková, 3.F

Blíží se sobota, poslední den sportovního kurzu tříd 7.B a 3.F, je tedy vhodná doba pro rekapitulaci. Každý den byl nabit pohybovými aktivitami, mnozí si mohli zkusit sporty, které nikdy nehráli, jako například softball. Počasí sice chvílemi zkoušelo naši otužilost a odolnost vůči vichrům, ale většinou jsme byli obdarováni horkým sluncem doprovázeným pouze lehkým větříkem. Moře je zde mělké, snadno se tak ohřálo na teplotu příjemnou ke koupání.

Strava vypadala doopravdy „úžasně“, naštěstí jsem patřil k úzké skupině žáků, jež si vařila sama a jejíž přebytky sytily hladové masy, ale našli se i tací, jimž polopenze chutnala.

Co snad ještě dodat? Zatímco jsme byli pryč, skončily maturity, což značí, že příští na řadě jsme my, i to že tento kurz je poslední rozsáhlý výlet v rámci studií na našem gymnáziu. Proto je dobře, že se tato akce vskutku vydařila a my se můžeme vrátit domů opálení a pozitivně naladění na poslední měsíc výuky tohoto školního roku.

Michal Kubelka

Kategorie:

Ze života školy
více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.